8 Березня в бібліотеках району

«Жінка — це запрошення на щастя.»

В кожного свята є своє коріння. Так і Міжнародний жіночий день взяв початок понад 100 років тому. Він прийшов до нас разом зі змінами у світі й рівноправністю. Ще сотню років тому в день 8 березня у всіх на вустах було ім'я Клара Цеткін. Ця жінка в 1910 році, виступаючи на міжнародній конференції, зажадала ввести в дію щорічне відзначення солідарності жінок у боротьбі за свої права і честь. Так народився Всесвітній жіночий день. І тільки з роками, світ почав ставитися до цього дня, як можливість  виразити любов до прекрасної статі.  З нагоди найгарнішого весняного свята 8-Березня в краснянській бібліотеці відбувся майстер-клас із виготовлення квітів для найрідніших – мам, бабусь, сестричок.



Майстерклас з виготовлення квітів-саморобок для привітання мам було проведено в Грушівському ДНЗ разом з бібліотекарями.  




 Дуже радісний і приємний день наближається до нас,це свято  8 березня  - свято всіх жінок. В першу чергу ми вітаємо своїх близьких і рідних:мам, бабусь і сестер. З подарунком, зробленим своїми руками, ми даруємо їм свою увагу, любов та відданість, які неможливо передати словами. Напередодні  свята   клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий організувала майстер-клас та провели бесіду "Ласка мами зігріває серденько моє"
 До справи долучились не тільки дівчата, а й хлопчики - вони навчилися   створювати об’ємну вісімку з картону і кольорових стрічок,   Роботи вийшли фантастично яскравими, а учні отримали величезне задоволення від творчої. Зі святом, матусі!.
        



Бібліотека філія с.Підплеша - було проведено майстер клас та зроблено виставку до дня 8 березня «Руками створена краса».