Дружба єднає щирі серця (Солотвино)


Мати справжніх друзів— це велике щастя, адже справжня дружба— це коштовний скарб. З нагоди Міжнародного дня дружби в Солотвинській бібліотеці проводилась година веселого настрою: «Дружба єднає щирі серця». Присутні обговорювали поняття дружби, яким повинен бути справжній друг, згадували прислів’я та приказки, вірші та оповідання, де йдеться про дружбу. Разом намалювали квітку Дружби, де написали свої імена.
Бажаючі мали змогу переглянути відеоролики про дружбу та уривки з музичним супроводом кращих мультфільмів кінокомпанії Walt Disney на англійській мові,  які підготувала користувачка бібліотеки, студентка Мелінда Попп. Щоб потренувати навики англійськомовного спілкування, присутні розповідали про кращого свого друга, вчилися складати одне одному побажання на англійській мові. Адже з кожним роком дедалі більше людей вивчають англійську мову — мову міжнародного спілкування.
Діти залюбки брали участь в іграх та веселих конкурсах. У змаганнях перемогла ДРУЖБА! Адже тут зібралися діти різних національностей: разом з українцями, угорцями та румунами весело провели час молдавани, таджики, які відпочивають в нашому мальовничому селищі Солотвино.