Семінар бібліотечних працівників Тячівської ЦБС

21 червня 2018 року на базі Буштинської бібліотеки-філії (завідуюча бібліотеки - Орос Н.В. та провідний бібліотекар - Герчак О.І.) відбувся семінар-практикум бібліотечних працівників Тячівської ЦБС на тему "Соціально-психологічні особливості спілкування бібліотекаря і дитини"
Відкрили семінар: Ключкей І,С. - директор Тячівської ЦБС, Магула О.В. - головний спеціаліст відділу культури Тячівської РДА. Привітав бібліотекарів та побажав плідної праці Паш І.Ю. -  голова Буштинської селищної ради.
Консультації надали:
- "Бібліотека на допомогу соціально-психологічній адаптації дитини" - Федина В.В. - завідувач Тячівської районної бібліотеки для дітей. Бібліотекарі взяли участь у рольовій дискусії "Цінний бібліотекар", де презентували-рекламували колегу.
«Бібліотечна робота з дітьми: дитина у світі права» - Сасин А.В. - провідний бібліотекар Тячівської районної бібліотеки для дітей
- "Розстановка та основні розділи бібліотечного фонду, систематизація за таблицями УДК - врахування вікових особливостей користувачів" - Сутула О.І. - завідуюча відділом обробки та комплектування літератури Тячівської ЦБС.
Власним досвідом ділилася завідуюча бібліотекою-філією с.Бедевля - Пастернак П.М. за темою "Бібліотека - територія читання та творчого розвитку дитини"
Про роботу бібліотеки-філії смт.Буштино розповіла завідуюча бібліотеки - Орос Н.В.
Практикум "Класифікація та опис нових надходжень до бібліотеки за УДК" вели Сутула О.І. завідуюча відділом обробки та комплектування літератури Тячівської ЦБС. 
Директор ЦБС - Ключкей І.С. ознаймила з Наказом про проведення конкурсу "Краща сільська бібліотека року", Про програму обласного дослідження „Роль бібліотек у формуванні екологічної культури населення” та терміни проведення розповіли зав. методичним відділом Нодь Н.К. та завідуюча відділом обслуговування Тячівської ЦРБ Патяник Л.М.
Бібліотекарям  були надані методичні матеріали:
-Інформаційно-методичний лист до року німецької мови в Україні, 
-Інформаційно-методичний лист до 120-річчя від дня народження Еріх Марія Ремарка німецького письменника;
-Заходи до дня Конституції та дня Молоді
-Програма обласного дослідження „Роль бібліотек у формуванні екологічної культури населення”, також анкетування по екології
-Умови конкурсу "Краща сільска бібліотека року"
Бібліотекарі переглянули фольклорне дійство "Буштинські побрехеньки " у виконанні фольклорного гурту "Буштинські газдиньки", який діє при бібліотеці. 
Підвели підсумки семінару-практикуму директор ЦБС І.С. Ключкей та зав. ЦДБ В.В. Федина.