Міс Кришталевий черевичок 2019

17 грудня, напередодні новорічно-різдвяних свят, у Тячівському районному будинку культури відбувся традиційний конкурс «Міс Кришталевий Черевичок», організаторами якого вже кілька років поспіль виступає Тячівська районна бібліотека для дітей, спільно з відділом культури РДА та Тячівською міськрадою. Ведучими свята були Анна Сасин та Діана Шпілка.
Як каже завідуюча дитячої книгозбірні Вікторія Федина, до участі в конкурсі щороку запрошують читачок бібліотеки, які навчаються у початкових класах – для того, щоб показати: у бібліотеці не тільки читають, а й розвивають таланти, вчать акторської майстерності і з користю проводять дозвілля.



Цьогоріч у конкурсі взяли участь 12 красунь з Тячева, Руського Поля та Округлої. Юні «попелюшки» змагались у конкурсах «Моя візитна картка», «Розумниці», «Я вас вітаю», «Таланти і захоплення» та «Новорічний костюм».
Конкурсантки демонстрували свої здібності і захоплення, ерудицію, вміння триматись на сцені. А у перервах глядачів розважали юні виконавці Тяско Наталія, Сойма Вікторія(учениці Тячівської ЗОШ №1 ім. В.Гренджі-Донського); Марія Копилець та Яна Половко (учениці Тячівської дитячої школи мистецтв) та танцювальні колективи клубу спортивного танцю "Фортуна" (керівник Жанна Поор, хореограф Ольга Роман). Кожна «міс» була по-своєму неперевершеною та чарівною. Тож журі було непросто визначитись із вибором. За кількістю набраних балів були визначені володарки різних номінацій. Так, «Міс Творчість» - стала Крістіна Дзюбак, «Міс Стиль» – Даніела Альошина, «Міс Перлинка» – Анастасія Білей, «Міс Щирість» – Катерина Ломако, «Міс Чарівність» – Ніколетта Нодь, «Міс Оригінальність» – Мелінда Роман, «Міс Яскравість» – Софія Кріжан, «Міс Дружба» Андріана Ясінко, «Міс Гармонія» – Мирослава Думнич, «Міс Елегантність» – Віра Меренкова, «Міс Чарівна посмішка» – Євгенія Тиводар.
Почесний титул «Міс Кришталевий Черевичок» виборола тячівчанка Марія Крічфалушій.



Маленькі красуні були нагороджені дипломами та подарунками від організаторів та спонсорів конкурсу – відділу культури Тячівської РДА, Тячівської міськради, магазину «Кодак» (В.В.Сойма).
Tyachiv.com.ua
Відео: https://www.facebook.com/100008106157432/posts/2611331122480401/