Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2020» (Тячів)

11 березня 2020 року відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2020», який проводили працівники районної дитячої бібліотеки. На конкурс приїхали найкращі юні читачі бібліотек Тячівського району, які дружать з книгою і стали переможцями 1 етапу конкурсу. Конкурс відбувся в районному будинку культури.
Ведучою заходу була художній керівник районного будинку культури Ріго Рената Р. яка зазначила: «це свято присвячено її Величності - Книзі, та Вам - наші шановні розумники і розумниці» та розповіла основні правила проведення конкурсу.
          Оцінювало конкурсантів  журі у складі:  Острешко Л.М. - завуч та український філологТячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського, Сасин Н.Й. - в.о.директора Тячівського районного будинку культури, Нодь Н.К. - завідуюча методичним відділом Тячівської централізованої бібліотечної системи, Бокоч Л.В. - вчитель зарубіжної літератури Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського та Федина В.В. - завідуюча Тячівською центральною районною бібліотекою для дітей. 
Згідно з умовами конкурсу, учасники представляли  себе і свою улюблену книжку, стисло та аргументовано ділилися враженнями від прочитаного. Юні читачі із захопленням розповідали про таємничі пригоди книжкових героїв, захоплюючі детективні та фантастичні історії від зарубіжних і українських письменників.
Такі конкурси стимулюють школярів до читання, дають можливість учасникам здобути перемогу не тільки завдяки особливим талантам і здібностям, а й завдяки систематичному читанню.
        За рішенням журі та найбільшою кількістю балів «Суперчитачем Тячівського району» стала Боднар Роксолана (бібліотека-філія смт.Солотвино) 
Вона представлятиме Тячівський район в ІІІ етапі конкурсу, який відбудеться в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва. 
                                 Бажаємо успіхів!!!