Бібліотека-філія №16 с.Ганичі
7 липня клубно-бібліотечні працівники підготували та провели ігровий ранок "На Івана, на Купала"


"Хліб-святість рідної землі", за такою назвою клубно-бібліотечні працівники с.Ганичі провели тематичний вечір.
   З давніх-давен наш народ беріг та шанував хліб. Для народу хліб був і є великою святинею. Про хліб ми знаємо багато звичаїв, прислівїв, приказок та загадок сказала директор БК Н.В.Фіцай. Саме про це ми сьогодні і розповідатимемо. Як випікати хліб, бережно ставитися до крихти хліба, ціновати свою працю, та нелегку працю  хлібороба  розовіла М.І.Фіцай. Весело пройшов конкурс загадок прислівя та приказки про хліб який підготувала Т.М.Бердар. А на завершеня всіх присутніх запросили до солодкого столу посмакувати тістечком, печивом та пряниками.
                                             "ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ"  
28 липня в день Хрещення Київської Русі працівники бібліотеки та будинку культури підготували та провели годину духовності з нагоди 1028- річчя Хрещення Київської Русі. У бібліотеці презентовано виставку духовної літератури та творів сакрального мистецтва. 

М.І.Фіцай, розповіла присутнім про роль історії Хрещення Київської Русі, що роль церкви та зміцненя єдності українського народу дуже важлива. Адже, наше суспільство повинно бачити, що церква живе, ісповідую одвічні цінності Христеянської моралі, добра і любові. Сьогодні як ніколи день Хрещення Київської Русі обєдную всіх, навколо справжньої радості та національної ідеї. Т.М.Бердар розповіла літописну легенду " ІСПИТ ВІРИ ", а Н.В.Фіцай розкрила присутнім тему: "Повість минулих літ Хрещення Київської Русі".
 
                                                                                                                  М.І.Фіцай