Юна користувачка бібліотеки у числі переможців!
На виконання Указу Президента України № 675/2015 від 03.12.2015 «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України» проводився конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд».
У Конкурсі брали участь діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях: читачі-учні 10-12 років; читачі-учні 13-16 років. Конкурс проводився у трьох номінаціях:  поетичні твори, прозові твори та малюнки.
Юні користувачі бібліотек Тячівської бібліотечної системи взяли участь у даному конкурсі. До Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Тячівською районною дитячою бібліотекою було відправлено 16 найкращих робіт. Учасники Конкурсу кожної номінації та вікової категорії готували роботу, яка, за умовами конкурсу, має бути гарно оформленою, за змістом і жанром відповідати темі авторського бачення майбутнього України.
У Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва визначили переможців першого (обласного) туру конкурсу. Приємно було побачити між переможцями і користувачів бібліотек Тячівського району.
Переможці у номінації «Прозові твори».
Читачі-учні 13-16 років:
ІІ місце – Вовчок Аліна (Тячівський р-н, смт.Буштино)
ІІІ місце – Йовдій Ангеліна-Роксандра(Тячівський р-н, с. Нижня Апша).
Переможці у номінації «Малюнки»
Читачі-учні 13-16 років:
І місце – Павлюк Богдана (Тячівський р-н, смт.Дубове)


Творчі роботи переможців першого туру були надіслані до  Національної бібліотеки України для дітей (
м. Київ) для участі в другому турі конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд».
         І приємна звістка - до Національної бібліотеки України для дітей для визначення переможців 25 серпня 2016 р. запрошена Вовчок Аліна (смт.Буштино).
 Бажаємо їй перемоги!



Федина В.В. – завідуюча Тячівською ЦДБ