"Знамено сімї - любов"

До Міжнародного дня сімї та дня Матері дитячою бібліотекою був проведений літературно-музичний вечір "Знамено сімї - любов". Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток української родини, тому що однією з найбільших цінностей людини є любов.
Для кожного з нас немає нічого святішого, ніж образ матері. І немає любові вищої і жертовнішої за материнську. У продовж усього життя вона зігріває і оберігає, дає наснагу і допомагає вистояти у найсрутніші часи.
Театральний гурток, що діє при дитячій бібліотеці "Барвисті метелики" (керівник Анна Сасин) показали виставу "Найкраща у світі - мама". Ролі виконували: Мама - Болаж Корнелія, Тато - Риго Рената, Донька - Танчинець Марина, Учениця, мама-кухар - Ласло Вікторія, Ведуча, Мама-модель - Герич Анастасія, І Адміністратор - Куртяк Лариса, ІІ Адміністратор - Богоста Неля, У програмі брали участь танцювальний колектив ДШМ (керівник Ольга Роман)
Глядачами були  учні 2-А та 2-В групи продовженого дня (вчитель Рішко Н.В.) Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського бібліотекарі районної бібліотеки та батьки.