Екскурсії до бібліотеки


Тячівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 


У рамках проведення навчальних екскурсій у школах учні Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 завітали до районної дитячої бібліотеки. Знайомство з бібліотекою для учнів 1-А кл. (класний керівник Кость Владислава Володимирівна), 1-Б кл. (класний керівник Лукан Віталія Михайлівна) провела бібліотекар Куцин М.В., та зачитувала загадки, ознайомлювала з пресою для дітей.
Для 2-Б кл. (класний керівник Дудла Віра Миколаївна.) зав.бібліотекою Федина В.В. провела бібліотечний урок "Подорож у світ дитячої літератури", де діти ознайомилися з новинками бібліотеки та вибрали книги для прочитання вдома.


До дитячої бібліотеки завітали учні Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2: 3-А кл. (кл.керівник Шимон Роза Бейлівна) 3-Б кл. (кл.керівник Леман Ірина Генадіївна) та вчитель Лиспух Надія Михайлівна. Перед відзначенням Всеукраїнського дня захисту дітей учні в бібліотеці малювали колективний малюнок "Щасливе дитинство", ознайомлювалися з новою літературою, читали книги, переглядали дитячі газети та журнали. На згадку сфотографувалися у дворі дитячої бібліотеки.






Тячівська ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського
На екскурсію до бібліотеки завітали учні 2-А кл. (кл.керівник Ростока Ольга Андріївна) Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського. Бібліотекарі з дітьми провели бібліотечний урок "Як берегти книгу", діти обрали книги для домашнього читання та малювали крейдами у дворі бібліотеки.




На екскурсію до бібліотеки завітали першокласники 1-В та 1-Б Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського та класні керівники Рішко Алла Олегівна та Кричфалушій Марія Петрівна. Бібліотекарі залучили дітей грати у казкову вікторину та відгадувати загадки