У с.Угля Тячівського району відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому в зоні АТО легендарному командиру Володимиру Цірику (Осі), який встановили на фасаді школи, в якій він навчався.

Під час виступу учні згадали біографію мужнього захисника України, який завжди хотів бути військовим. Народився Цірик Володимир Миколайович 13 червня 1993 року. У 2000 році пішов до Углянської школи, після закінчення якої вступив до Мукачівського військового ліцею. Надалі навчався в Львівської академії Сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного, яку закінчив достроково, і був відправлений на військову службу.
В зоні АТО воював у складі 9-ї роти 3-го батальйону 93-ї окремої механізованої бригади, у званні лейтенанта Збройних Сил України. Довгий час перебував у найгарячіших точках сходу і сумнозвісних Пісках. 
18 липня 2016 року група військовослужбовців 93-ї ОМБр здійснювала патрулювання місцевості зі сторони нейтральної території і була обстріляна ворожими силами противника. Після чого зав’язався бій, внаслідок якого було поранено 3-х бійців.
На евакуацію постраждалих було відправлено БМП, яка підірвалася на замаскованій противником протитанковій міні. В результаті, командир 9-ї механізованої роти, старший лейтенант Володимир Цірик, добре відомий за позивним «Оса», був смертельно поранений. З військовими почестями похований на кладовищі у рідному селі Угля.
Він був відважним бійцем і легендою 93 роти. І одним з кращих бійців Збройних Сил України, який міг стати генералом. Але не судилось...