Вулична книжкова виставка-раритет "Най... Най ...книга" (Вишоватий)

Щороку в березні   у бібліотеках України для дітей проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Початок цій чудовій традиції було покладено майже 70 років тому.   У незалежній Україні Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги було засновано 22 лютого 1993 року.
  Цей захід було створено з метою заохочення  дітей до читання та книг, в час коли інтенсивний та швидкий розвиток інформаційних технологій, комп’ютеризації, Інтернету набувають все більшої популярності. Та ніщо не може замінити спілкування дитини зі справжньою .  
     Особливо вона необхідна дитині у ранньому віці, з якої формується майбутня особистість,бо книга і читання – це великі вчителі і вихователі людських душ. Потрібно обов’язково прищеплювати любов дитини до книги як джерела знань. 
 Вже традиційно у березні у  бібліотеці   в рамках  Тижня    проходить безліч  конкурсів вистовок та ігор  для дітей ось одна    з них   вулична   книжкова   виставка-раритет  "Най... Най ...книга"
виставка незвичних книг  ,яка привертає увагу дітей і  вилкликає бажання замислитись, чому ці книги назвали саме так.
      Завітайте до бібліотеки, переконайтеся на власні очі та розкажіть друзям про дивовижні книги нашої бібліотеки, серед яких:  найменша , найбільша, апетитна, сонна, іграшкова, особлива, найсмішніша, найзагадковіша,найстаріша, наймодніша, найважча і багато інших незвичайних  книг. Тож, запрошуємо усіх охочих  до бібліотеки, з нами буде весело, пізнавально і цікаво.