Чарівний світ пластиліну в бібліотеці (ЦДБ)

Пластилін - чарівний матеріал для дитячої творчості. Завжди цікаво на що перетвориться шматочок м'якого пластиліну. 
Ліплення позитивно впливає на абстрактне, логічне мислення, увагу, розумові та творчі здібності дитини. Вироби з пластиліну для дітей - це цікаве проведення часу, і  дуже корисна річ для розвитку дрібної моторики рук.
Користувачі Тячівської районної бібліотеки для дітей подарували свої роботи, які майстрували з великим задоволенням та любов’ю, щоб поділитися з оточуючими.
У списку вироби з пластиліну – тварини, безумовно, займають лідируюче положення, і звичайно ж, бо всі діти дуже люблять представників фауни, що нам і представила Лемак Вероніка -  учениця Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.
Мультиплікаційного героя з мультфільму «У пошуках Дорі» зліпила Бурчак Ольга – учениця 2-А класу Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Гренджі-Донського.





Років з 3-4 дітям хочеться опанувати чарами ліплення, коли зі звичайного шматочка пластиліну виходить щось знайоме: фрукт, квітка, звір чи казковий персонаж. Чим і займається Фера Станіслав – учень 6-Б класу Лазівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.