«Так ніхто не кохав» (с. Красна)


«Так ніхто не кохав»
Любов можна назвати навичкою, яку слід прививати дитині з раннього віку. Адже вміти любити – це велика рідкість, справжній талант. Спочатку дитина освоює любов до батьків, сестрички чи братика, бабусі й дідуся. Але з часом слід вчитися відкривати своє серце для інших – так вперше зароджується любов до іншої людини. 
Напередодні Дня всіх закоханих у бібліотеці був проведений майстер клас з виготовлення «Валентинок». Для виготовлення подарункових прикрас діти використовували кольоровий папір та картон, картон з блискітками, шерстяні нитки, смужки для квілінга, клей. Учні 7-го класу вміло і з захопленням виготовили подарунки  і уже у день закоханих подарують їх.
Також учні 5-го класу переглядали коротенькі музикальні мультфільми: «A Love story» – ця історія про хлопчика та дівчинку, які з дитинства ворогували. Вони завжди змагалися, хто більше заробить грошей на продажу лимонаду. Йшли роки, а конкуренція не вщухала. І от одного вечора два закляті вороги зустрілися… Чудовий мультик про те, як любов змінюється все ваше життя та пріорітети  та дуже актуальний та зроузмілий мультик «Love story of two couples» для дітей, життя яких сьогодні немислиме без гаджетів. Виявляється, улюблений смартфон здатен зруйнувати справжні почуття.