Екскурсія до Тячівської районної бібліотеки для дітей


Продзвенів у школах останній дзвоник. Закінчився ще один навчальний рік, а тепер - пора оздоровлюватись, відвідувати цікаві місця, збагачуватись духовно. Саме для цього у школах організовані оздоровчі пришкільні табори. В цей час на дітей чекають цікаві екскурсії.
          До бібліотеки завітали
 учні 1-А кл. (класний керівник – С.І. Микуланинець) і 1-В кл. (класний керівник - З.Ф. Юришинець, вихователь групи продовженого дня - Н.В. Сабов)  Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів1 ім. В. Гренджі-Донського.
На порозі бібліотеки дітей зустрічала завідуюча Тячівською районною бібліотекою для дітей -  Вікторія Василівна Федина, яка гостинно запросила до читального залу. Вона ознайомила присутніх з інформацією щодо існування бібліотеки, яка є великим сховищем для книг. Першокласники дізналися про роботу бібліотекарів і про те, як створюються книжки, що в бібліотеці є книги на будь-який смак: вірші та казки, альбоми з картинками та журнали, книги про тварин та про пригоди, дуже корисні – словники та довідники, найкорисніші книги – енциклопедії. Дітям дозволили пройтися між рядами книжкових полиць, які простягаються наче вулиці. Бібліотекар допомагає знайти в такому місці відповідну книгу.
Також переглянули мультфільм «Мудрі казки тітоньки Сови».
     Діти отримали задоволення від екскурсії, побажали стати активними читачами та покидали бібліотеку у піднесеному настрої.