Обласний конкурс дитячого читання
"Лицар книги видавництва "Карпати"
Закарпатською обласною бібліотекою для дітей та юнацтва та Всеукраїнським державним видавництвом "Карпати"оголошено обласний конкурс дитячого читання "Лицар книги видавництва "Карпати". Конкурс проводиться як творче змагання серед дітей віком 7-15 років (учнів 1-9 класів), який спрямований на підвищення читацької активності дітей, популяризації книг закарпатських авторів та присвячений відзначенню 70-ї річниці заснування Всеукраїнського державного видавництва "Карпати".
Тячівською районною бібліотекою для дітей був проведений І етап конкурсу між читачами бібліотеки.
На конкурсі була запрошена поетеса Ганна Розман. Вона розповіла про те, як вона зверталася у видавництво «Карпати»,  щоб надрукувати свої книги. Конкурсанти розповідали про прочитані книги закарпатських авторів, рекомендували їх іншим.
Компетентне журі, до складу якого ввійшли – Розман Г.І. – поетеса, Сасин Н.Й. – директор РМЦ, Гуцул М.Ю. – провідний бібліотекар Тячівської ЦРБ, визначили переможця. І місце здобула Попович Євгенія – учениця 5 класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського.
29 вересня Євгенія змагатиметься у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться у приміщенні Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва. Бажаємо успіхів!