Книга – криниця знань

Всеукраїнський тиждень дитячого читання має  багаторічні традиції. Започаткований у 1943 році письменником Львом Кассилем під назвою «Книжкові іменини», він і до цього часу лишається святом дитини і книги.
Цьогоріч Всеукраїнський тиждень дитячого читання проходив з 19 березня по 2 квітня, у рамках якого проводилось безліч цікавого: ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного», читаючий мікрофон «Веселе читання», майстер-клас по виготовлення закладки «В книжечку на згадку – зробимо закладку», літературна подорож «Хай в кожен дім приходить казка, а в ній пригода, мудрість, ласка» до 210 – річниці від дня народження Г.К. Андерсена.
І на завершення в центральній дитячій бібліотеці 02.04 відбулось свято «Книга – криниця знань», що організувала провідний бібліотекар Куцин М.В. спільно з учнями 3-А класу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. В. Гренджі-Донського           (класний керівник Мочан В.В.), що виступили перед  учнями 2-А класу ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (класний керівник Орто Л.М.) та разом  подорожували до міста Книгоград, до якого потрапляють тільки книголюби.
Згадували прислів’я, співали пісні, читали вірші, розгадували загадки та відповідали на запитання вікторини. Діти змогли перевірити свої знання про книгу.
Так завершилось свято «Книга – криниця знань», де побажанням було «Діти, любіть, бережіть книги, бо в них велика сила, в них вкладено велику працю й мудрість багатьох людей».

                                       Провідний бібліотекар Тячівської ЦДБ Сасин А.В.