До Дня Незалежності України

 23 серпня українці відзначають величне свято — День прапора України. Синій здавна символізує чисте, мирне небо, а жовтий — символ праці і достатку — це колір хлібного лану. 


 В  бібліотеці смт Тересва проведено цикл масових заходів до 26 - ї річниці Незалежності України.Увазі користувачів оформлено книхкову виставку, проведено патріотичний флешмоб і перегляд цікавої літератури про Незалежність з виходом на природу.


26 – річниці  до дня  незалежності  України  клубно-бібліотечні працівники с.Ганичі підготували та провели з користувачами та активістами  бібліотеки  літературну  годину «Навіки  будь  єдина , моя ти  Україно».
   У  серцях народу  Ураїни  серпнева  блакить  неба  і жовтогарячий  зерновий  лан  зливається  барвами  української  державності  з  символом  свободи  та праці.  Творення  історії  Батьківщини,  її  сьогодення і  майбутнього – обовязок  кожного з нас , усього  народу.
    Клубно – бубліотечні  працівники с. Ганичі  напередодні  свята  дня  Незалежності  України    підготували  та  провели  усний  журнал  « Україно, мій  коханий  краю »,  за  сторінками.
  1 )   « З Україною  в  серці ».
  2 )  «  Багатсво  нашого  народу ».
  3 )   « Калина, червона калина » .
  4 )   « Пісня – душа  народу ».




                     День Незалежності  України головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення Незалежності України що прийнято вважати датою утворення держави України в її сучасному вигляді.

 Напередодні дня Дня Незалежності України 18 серпня.                       В бібліотеці с.Калини – Заріка була проведена бесіда до дня Незалежності України «Героїчна Україна – від минулого до сьогодення»
Цікаво і змістовно було проведено бесіду я бібліотекар розповіла присутнім про ухвалу Акта проголошення Незалежності України та його історичне значення для нашого народу.
 На завершення бесіди я  бібліотекар з користувачами бібліотеки провели Флеш моб  вийшли на вулицю діти перехожих вітали з наступаючим днем Незалежності України і дарували повітряні кульки дуже людям було цікаво і приємно що їх привітали з цим святом Флеш моб  приніс позитив радість, усмішку любов в серця людей.





До Дня Незалежності України в бібліотеці с.Терново проведено історичну годину "Розквітай прекрасна наша Україно" та захід доповнила книжкова виставка "Держави славна назва - Україна"

23 серпня українці відзначають величне свято — День прапора України. Синій здавна символізує чисте, мирне небо, а жовтий — символ праці і достатку — це колір хлібного лану. 
Тому 22 серпня в селі Красна був проведений флешмоб до дня Прапору України. Після цього клубно-бібліотечні працівники провели бесіду «Держава наша – вільна Україна»


Незалежна і єдина будь навіки, Україно!                                                          


 Напередодні дня Державного  прапора  та Незалежності України   клубно-бібліотечними працівниками с Вишоватий було проведено історичну годину з дітьми та оформлено тематичну поличку .