Бібліотечна літня акція Тячівщини "Читайлики на природі"

В рамках літньої акції "Читайлики на природі", яку започаткувала Тячівська районна бібліотека для дітей, 3 липня 2018 року бібліотеками району було проведено ряд заходів з дітьми на свіжому повітрі (бібліотеки за алфавітом):

БЕДЕВЛЯ
 "І світу не пізнаєш, не знаючи свого краю" розважально-ігрова програма на природі


БІЛОВАРЦІ


БУШТИНО
Літня акція з юними користувачами Буштинської бібліотеки-філії №7 "Читайлики на природі". 



ВИШОВАТИЙ - 
Бібліопарасолька "Книга збирає друзів"  Читачі були здивовані від нової форми представлення книг у вигляді бібліопарасольки та із задоволенням переглядали запропоновані книжки та журнали.



ВЕЛИКА УГОЛЬКА


ДУБОВЕ
Дубівська бібліотека-філія 3 липня провела літню акцію з юними користувачами "читайлики на природі" в парку та на дитячому майданчику, бібліотекарі прознайомили дітей з цікавими новинками літератури та казок. Для дошкільнят прочитані казки з книг "Скарбничка чарівних казок" та "Казки мого дитинства".



ДУЛОВО
Учасники акції читали казки, відгадували казкових героїв, а також брали участь у казковій вікторині.


КАЛИНИ-ЗАРІКА
Бібліотекою с.Калини – Заріка була проведена акція «Книжка йде до дітей»  вийшли на дитячий майданчик, садок дитячий і галявину з популяризації читання серед дітей.


КОЛОДНО та УГЛЯ
Бібліотекарі провели вікторину та грали з дітьми в різні ігри



ЛАЗИ
Лазівська бібліотека-філія провела літню акцію с юними читачами "Красне літечко прийшло" з юними читачами бібліотеки



МАЛА УГОЛЬКА
Читання на природі: книги, іграшки та грибочки. Бібліотекар розповідала дітям казки, а також розповіла про їстівні та отруйні гриби, адже їх навкруг досить багато.



НОВОСЕЛИЦЯ
Посиденьки у колі шанувальників книги




ОКРУГЛА


ПІДПЛЕША
Ерудит-лото "Край безмежної природи"


РАЙОННА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ
 Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим –  основна мета бібліотеки. Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул, в рамках акції "Читайлики на природі" працівники бібліотеки організували цікавий відпочинок в міському парку«На всіх вітрилах помчимось у літо». Діти читали, відгадували казкових героїв, брали участь в літературній вікторині "Хто живе в лісі", "Пташиний світ", грали в шашки та грали в рухливі ігри.







РУСЬКА МОКРА
Руськомокрянською бібліотекою проведено районну акцію: «Читайлики на природі». Діти цікаво і з задоволенням провели час біля гірського струмочка, який надихав їх на творчість і читання. Переглянули та читали різну літературу, зарубіжних авторів, авторів рідного краю зокрема Тячівщини та українських письменників. Діти вражені були тим як навчалися в давні часи.



РУСЬКЕ ПОЛЕ



ТЕРНОВО
Літо - улюблена пора дітвори, адже це - канікули, відпочинок. Цікавий відпочинок - це можливо разом з бібліотекою. "Влітку книжечки читай, в школі бали заробляй"! - під таким девізом у бібліотеці с.Терново проходять літні читання для дітей. Сасин Н.А. на свіжому повітрі залюбки приділяє увагу дітям, знайомить з новими книгами, періодичними виданнями, проводить вікторини. Отже літо продовжується, бібліотека чекає нових учасників літніх читань.



ТЕРЕСВА
Читати на природі та гуртом виявляється цікаво


ТОПЧИНО
Бібліотекар розповіла про безпечну поведінку влітку - на природі, біля річки, після чого проводили ігри на природі, які гуртують дітей різного віку.



ЧУМАЛЬОВО
Літо  – найулюбленіша пора для дітей, адже це канікули,відпочинок , розваги. Літо - час відкрити двері для казкового світу книги, впевнено пройти шляхом казкових пригод .
3 липня зав. бібліотекою Орсаг Н.А.  бібліотеки філії № 37 с.Чумальово провела  літню акцію «Читайлики на природі»
На свіжому повітрі маленькі користувачі познайомились з книгами,активно відповідали на вікторини, приймали участь в рухливих іграх і виявили бажання ще провести такий відпочинок.