Лялькова вистава (ЦДБ)

Щороку в кінці березня дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання, адже в наш  час швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти любов до читання. Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємось до книги. Вона відкриває нам безмежні обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. З книгою ми навчаємось, з книгою ми відпочиваємо, з книгою ми мріємо. Завдяки книзі ми стаємо мудрішими.
З вступним словом виступила завідуюча бібліотеки Федина В.В.: "21 березня – день поезії. А також, 21 березня своє професійне свято відзначають лялькарі всього світу. У день лялькаря перед усіма діячами театру ляльок стоїть завдання перетворити день 21 березня в захоплюючий ритуал на славу лялькового театру. Ляльковий театр, це мініатюрне диво, маленький світ, який вражає уяву, як дорослих, так і дітей буйством фарб і різноманітністю  сюжетів, зачіпає нотки захоплення в душі кожної людини."
Сьогодні, до дитячої бібліотеки завітали справжні артисти театру ляльок – учні 4-А класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського та  класний керівник Ростока Ольга Андріївна, які запросили глядачів переглянути виставу "Пригоди в лісі". Вистава для дітей була цікавою та повчальною, адже через ляльку дітей вчили дружби, берегти своє здоровя, при небезпеці дзвонити на 101,102,103 та 104.
Ролі виконували: Їжачок-лікар - Фера Богдан, Шайтан Кіріл, Лисиця - Манзюк Дарина, Орос Мирослава, Ведмідь - Бобрушко Андрій, Лаврюк Вадим, Сніговик - Бора Павло, Цонинець Роман, Вовк - Бойко Юрій, Ходорко Даніел, Жабки - Гришко Валерія, Джуган Таня, Горобчики - Колочавін Ярослав, Цюбик Марія, Білочки - Цегельницька Софія, Монич Софія, Собачки - Бортош Кевін, Попович Іван, Курочки - Змикало Даніелла, Танчинець Дарина, Каченята - Шкорка Домініка, Бісько Олеся, Півники - Петечела Андрій, Поп Микола, Мишки - Бабаєва Ірина, Кузьма Домініка, Зайчики - Мункачі Юрій, Калинич Василь, Ведучі - Голцбергер Альбіна, Грицан Даніела. 
Вдячними глядачами були учні 2-А класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.ім.Ш.Голлоші у супроводі вихователя групи продовженого дня Борош Е.В. та вчителя інформатики Повшик І.Й.
Після закінчення вистави діти із захопленням відповідали на запитання про що їх навчила казка та визначили найкращого казкового героя.