Зустріч з Ю.Ю.Драгун у рамках соціокультурного проекту «Все Закарпаття читає дітям»

У краї стартував соціокультурний проект "Все Закарпаття читає дітям" – в рамках започаткованого Центром дослідження літератури для дітей та юнацтва проекту "Вся Україна читає дітям" .
Мета проекту – пропагувати сучасну українську літературу, раннє читання серед дітей та єднання за книгою батьків і їхніх чад.
6 квітня 2016 р. у  рамках проекту до Тячівської районної бібліотеки для дітей на зустріч з учнями 4 класів ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 .ім.В.Гренджі-Донського була запрошена Ю.Ю.Драгун - дитячий поет, поет-пісняр, прозаїк та драматург, автор 10 книг, які видані у видавництві «Карпати»
Юлія Юріївна впродовж кількох років поспіль дарувала юним читачам поетичні збірки, а одна із книг «Кошик, повний доброти» перекладена на чеську мову, як свідчення неординарності обдарування авторки і визнання її набутку широким читацьким загалом.
Юлія Юріївна читала дітям свої вірші та казки, за що учні 4-В класу (класний керівник Рішко А.О.) віддячили їй віршами, які вивчили напам’ять із нової книги «Небом сонечко гуляє», яка готується до друку. На завершення зустрічі діти заспівали пісню про Україну (слова Ю.Драгун).
Поетична та прозова творчість закарпатської літераторки Юлії Юріївни насичена глибоким християнським змістом, в основі якого лежать чесність, гідність, доброта, благородство, краса, любов, віра, справедливість, великодушність, мудрість, щирість.
Діти переглянули книжкову виставку "Зернятка народної мудрості у творчості Юлії Драгун".