Арт-зустріч з Ю.Ю.Драгун

13 листопада 2017 року в приміщенні Тячівської районної бібліотеки для дітей відбулася арт-зустріч з відомою літераторкою Тячівщини - Ю.Ю.Драгун.
Ведучими заходу були Федина В.В. та Сасин А.В., які розповіли про п'ятнадцяту книгу Ю.Драгун "Ой віночку з барвіночку", яка вміщує звичаї та обряди, коломийки Карпат.
Учасники театрального гуртка "Барвисті метелики" (керівник Сасин А.) показали комедію на одну дію "Як дідо козу продавав" із книги "Ой віночку з барвіночку". Ю.Драгун розповіла про створення книги, про людей, які допомогли їй зібрати матеріал. 
Приємною новиною поділилася Юлія Юріївна - її нагородили медаллю та дипломом лауреата Міжнародної літературно-мистецької премії імені Миколи Сингаївського у номінації "Літературні твори для дітей та юнацтва - 2017 рік"  за книгу "Мереживо чудесних мрій". І це перша премія на Закарпатті!
Патріотизм творів Юлії Юріївни органічно випливає із глибокого знання традицій та етнографічного багатства Тячівщини, бере наснагу з живих коренів нашого народу. Її твори варто читати з теплим розумінням, щоби хоть щось залишилося у пам’яті й живило, виправдовувало непізнаність лі високість нашого незнищенного духу.
Юлія Драгун належить до справжніх самоцвітів Закарпаття. Тому хотілось би сказати: «Шануймо свої самоцвіти !». Ці слова повинні стати духовним заповітом, адресованим новій генерації українців.