В гості до дошкільнят (ЦДБ)

Що таке зима? Це чудовий час санок, лиж і ковзанів. Це чудова сніжна природа, дерева, вкриті інеєм, і малюнки на вікнах. Це замети і замети, завірюха і снігопади, метелиця і крижані ковзанки. Це сніжки і снігові баби. А ще зимушка-зима – це довгоочікувані канікули та новорічні свята! Чого ще бажати?
Всі діти без винятку люблять зиму. Тому з величезною радістю розгадувати загадки про неї та її помічників. І між справою вчитися міркувати, думати, аналізувати, шукати несподівані рішення. Загадки про зиму – це два в одному: і розвага, і тренування розуму.
Загадки про зиму допомагають дітям ознайомитися з усім різноманіттям сніжної пори. Ці загадки воістину унікальні, адже зиму неможливо переплутати з іншим часом року. 
Із задоволенням взяли участь у літературній грі "Відгадай загадку", де розгадували зимові загадки – про Новий рік, сніг, Діда Мороза і Снігуроньку, катання на санках, ковзанах і лижах діти старшої групи ДНЗ №1, яку вела бібліотекар Тячівської ЦДБ - Куцин М.В. Дошкільнята із захопленням розказували вірші про зиму, про Новий рік.