«Україна: шлях до свободи» до дня Гідності та Свободи (ЦДБ)

 21 листопада Україна відзначає день Гідності та Свободи.

Метою запровадження пам’ятної дати є утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.

В Тячівській районній бібліотеці для дітей відбулася година мужності «Україна: шлях до свободи» з учнями 9 класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (класний керівник Дьолог С.В.)

Ведучими заходу були учениці 9-А класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 – Габор Ангеліна, Кость Валерія та Лішко Владислава. Читці – Пелех Сільвія (учениця 8-Б кл.Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2),  Габор Марина  та Горкавчук Маряна (учениці 7-А кл.Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2). Дівчину-Україну виконала роль Кричфалушій Марія (учениця 4-Б кл.Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Гренджі-Донського).

На заході були присутні учасники Майдану Гідності – Володимир Гапун та Василь Гоблик, які розповіли учням про те, що  українці постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

В бібліотеці оформлена книжково-ілюстративна виставка «Гідність та Свобода – майбутнє України»