Гра-квест "У пошуках скарбів"

Літні канікули – гаряча пора для дитячих бібліотек та бібліотекарів, коли учнів не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.  Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки. Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!
 Сьогодні, 2 липня 2021 року, Тячівською дитячою бібліотекою був організований квест "У пошуках скарбів". До бібліотеки завітали діти різного віку, які люблять пригоди. Умови гри: виконати завдання, отримати букву-монету та зашифровану підказку наступної зупинки- локації. 
Квест розпочався в дитячій бібліотеці, де шукачі пригод отримали перше завдання та підказку наступної локації . Маршрут тривав по місту Тячів. Локаціями були: редакція газети "Дружба", магазин "Кодак" , Тячівська міська рада,  бібліотека для дорослих, поліція, книжковий магазин, міський фонтан, будинок культури та продавець цукерок.
На кожній локації давали завдання: зробити загальне фото, написати побажання для Тячівської громади, ознайомитися з виставкою мозаїки та поспілкуватися з майстринею - Марією Кронг та зробити екскурсію бібліотекою для дорослих, відгадати загадки та показати свої таланти. В результаті ми склали з букв-монет автора відомої книги "Острів скарбів" -  Роберт Луїс Стівенсон та кожен учасник отримав невеличкий подарунок від дитячої бібліотеки. Завершилася гра-квест традиційно - за солодким столом.
Дякуємо щиро всім, хто нас приймав і долучився до гри! 
А так все відбувалося: