Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Козацтва та День захисника України

 14 жовтня Україна відзначає одразу три величних свята ‒ свято Покрови Пресвятої БогородиціДень Козацтва  та День захисника України.
14 жовтня вже багато років ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке для всіх православних є одним із найбільших релігійних свят осені. Свята Богородиця своїми молитвами покриває всіх нас від зла  своїм Покровом. Для козаків свято Покрови було найбільшим значущим святом. Вони вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Святу Богородицю вважали своєю заступницею та покровителькою.
Сьогодення перекликається з старовиною, адже ми повинні бути гідними спадкоємцями свого роду. Саме тому, День захисника України ми відзначаємо 14 жовтня, як символ нерозривного зв'язку всіх поколінь захисників України, хто в різні часи захищав та захищає рідну землю від ворога.
У Тячівській бібліотеці для дітей оформлена книжкова виставка "Слава незламним захисникам", на якій розміщена тематична література з метою поглиблення знання про героїчне минуле нашої держави, історію, культуру, традиції українського козацтва, виховання гордості за долю своєї держави та народу, за її захисників в минулому та сьогоденні.