Візерунки України

Сьогодні, 03 листопада, в Тячівській дитячій бібліотеці царила творча та весела атмосфера. 18 дітей громади та гостей нашого міста разом з батьками зібралися на годину творчості "Візерунки України" - створення карти України з візерунками, характерними для різних регіонів нашої країни.
Створила шаблон та допомагала розмальовувати шпалери вчитель образотворчого мистецтва Бобрушко Юлія Володимирівна. А любязно прийняла гостей завідувачка дитячої бібліотеки – Федина Вікторія Василівна.
Цей захід проведений у рамках створення ресурсної кімнати для дітей громади. Діти створили один з елементів дизайну майбутньої ресурсної кімнати – безпечного простору для дітей. Саме таку ресурсну кімнату планує облаштувати в Тячеві Міжнародна організація People in Need Slovakia у співпраці з організацією Spolka. Основною метою створення такого простору – облаштувати безпечне середовище для дітей, які зазнають постійного стресу через повномасштабну війну. Тут вони зможуть потоваришувати з іншими дітками, разом гратися, відпочивати та навчатися.
Між іншим, запрошуємо і вас долучитися до процесу облаштування цих просторів. 
Поділіться, будь ласка, вашими потребами та потребами ваших дітей будь-якого віку, щоби ми могли облаштувати якомога якісніший та цікавіший простір для вас за посиланням.
Отже, перший елемент дизайну – карта України з візерунками, характерними для різних регіонів нашої країни – створено. 
Тячівська міська рада і надалі підтримуватиме ініціативу та активність організації "People in Need Slovakia", яка працює в партнерстві з "Sign of Hope" та від імені Федерального міністерства закордонних справ Німеччини

Посилання
https://docs.google.com/forms/d/1RmNVeYFoL7svEFvDaVwE8__H7yPaMr6wuz1xi0GQotw/viewform?fbclid=IwAR0d-xasqIpUBXnvivDTeQZpEc3_2YxMJHTDYZFzDdWZuUvPRaushswaVcc&edit_requested=true