Магія зимових свят. Сніговик

3 січня 2024 року в Тячівській дитячій бібліотеці відбувся бібліомікс "Магія зимових свят" - година творчості та обговорення книг про зиму. Зима… Чарівна снігова володарка. У кожного з нас вона асоціюється з казкою та дитинством, святами. Зимовий цикл свят є найбільш популярним в народі.Під час зимових свят всім нам хочеться снігу, затишку, тепла, добра і трішечки дива. 

Сніговик – один з найулюбленіших символів зимових свят і розваг. І хоч цьогорічна зима не дуже тішить нас своїм білим сніжком, та варто лише докласти трішки зусиль і ви зможете створити цих водночас кумедних та милих героїв своїми руками. Саме так вирішили зробити у Тячівській дитячій бібліотеці на зимовій  годині творчості "Сніговик" із звичайної повітряної кульки.

Під час години творчості згадали казки, в яких розповідається зимова цікава історія. Захоплива книжка — це завжди свято, адже вона не просто розповідає історію, а ще й дозволяє наповнитися радісним настроєм, повірити в диво та побачити навколишній світ із трошечки іншої, казковішої точки зору. На поличках нашої бібліотеки чекають на своїх друзів-читачів різні казкові зимові історії.Зимові, магічні та добрі книги просто створені для того, щоби зробити  зимові канікули ще цікавішими й теплішими.