2 квітня – день дитячої книги

На початку квітня діти і дорослі святкують день народження дитячої книги. З моменту появи на світ людина починає вчитися ходити, говорити, пізнавати навколишній світ. Книга! Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі екзотичні країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.

Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів визнаний Г. К. Андерсен - автор всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих. Його твори, перекладені більш ніж 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок. Тому в день народження Г.К.Андерсена, 2 квітня, у всьому світі відзначаємо Міжнародний день дитячої книги.

А чи знаєте ви, де в місті Тячів живуть дитячі книги? Вони живуть у дитячій бібліотеці за адресою м.Тячів, вул.Незалежності, 55. Але так, як і всі люди, вони полюбляють ходити в гості. Отже, приходіть до бібліотеки за новими книгами та заберіть їх додому погостювати. Ви обовязково з ними подружитеся, адже книги бувають різні, з ними можна посміятися, мандрувати, розгадувати таємниці, дізнаватися про світ навколо нас та багато-багато іншого.
Завітайте до бібліотеки – книги чекають вас!

відео: https://www.facebook.com/100011919932573/videos/984711101936212/