Літературний портрет-виставка до ювілею Ю.Ю.Драгун (ЦДБ)

Сьогодні, 25 червня 2020 року свій ювілей відзначає відома землячка - поетеса-піснярка, письменниця, драматургиня, фольклористка і казкарка Юлія Драгун з Новоселиці. 

Шановна Юлія Юріївна! Бажаємо безперервного потоку ідей, завжди правильно підібраних слів, лояльних редакторів і багато шанувальників Вашого таланту, щоб діяльність приносила успіх і задоволення! Барвистих вражень, прекрасного самопочуття і величезного добробуту!

Юлія Юріївна Драгун народилася 25 червня 1955 року у гірському селі Новоселиця Тячівського району Закарпатської обл.
Поетичне Слово автора, відчувається, бере початок з духовних витоків джерельної чистоти, з історії родоводу, щирої любові до рідного сонячного Закарпаття, магічного почуття єдності з Україною.
Кожна нова книжка Юлії Драгун – яскраве свідчення її поетичного обдарування, збагачення художньої палітри. 
Кожна зустріч із Тячівською письменницею Юлією Драгун  - це свято, як для дітей так і для дорослих. Вона знає заворожити своєю добротою, людяністю і своїми чудовими та цікавими книжками. Юлія Юріївна продовжує по-доброму дивувати світ своєю урожайною творчістю - у її доробку 19 книг!
Напередодні свого ювілею Юлія Юріївна отримала чергову нагороду – медаль та диплом лауреата Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Григорія Сковороди від Українського культурного фонду.
Це вже восьма премія та 16-й диплом у скарбничці знаної майстрині художнього слова з Тячівщини.
  У дитячій бібліотеці оформлена літературний портрет-виставка "Написане серцем і хистом майстрині слова Юлії Драгун"