Міжнародний день друзів (Солотвино)

В усьому світі 9 червня відзначається Міжнародний день друзів. Присвячується цей день друзям і близьким людям, які завжди підтримають і не залишать у біді.
З нагоди свята в Солотвинській бібліотеці зібралися справжні друзі, які разом виросли та дружать змалечку. Це велике щастя – мати вірного і надійного друга, готового завжди прийти на допомогу. Пережити ще раз приємні хвилини та привітання від друзів і бібліотекаря з днем народження , організували для постійних користувачів бібліотеки, братів Чобану. До бібліотеки завітала й наша активна користувачка, Боднар Роксолана, яка жодного дня не уявляє без читання книг. Для неї книги — справжні друзі і порадники, які відкривають багато цікавого та
нового. Бібліотека протягом усього літа з нетерпінням чекає на книголюбів. Адже у книжок канікул немає! Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають Вас на сторінках захоплюючих нижок. Тут Ви завжди зможете знайти собі цікаве заняття: пограти в ігри, зробити саморобку своїми руками,малювати,спілкуватись з друзями, брати участь у заходах,або почитати цікаву книгу у затишному куточку книгозбірні.