В бібліотеці-філії с. Підплеша до тижня дитячого читання було зроблено виставку «Твій друг книга» та проведено дитячий ранок «Ми з книгою найкращі друзі». В бібліотеку було запрошено вчительку Кубарич Аллу Василівну з учнями 4-го класу.



 До тижня дитячого читання в бібліотеці  - філії №37 с. Чумальово проведено літературний   хіт-парад  «Нові книги – нові друзі » 4кл. 
Діти принесли з собою свою улюблену книгу і з задоволенням  розповідали про  неї. Кожний  виступаючий називав автора, назву твору ,а також розповідав що подобається в цій книзі, чого вона навчає. Далі бібліотекар запропонувала перевірити свої знання , розгадавши цікавий  та пізнавальний кросворд.  І на закінчення  побажала їм рости цікавими та розумними .І щоб книга протягом усього життя була для них добрим, надійним другом, порадником та наставником.


В Тересвянській бібліотеці проходить тиждень дитячого читання , в ці дні для молодших та середніх груп читачів бібіліотекарі проводять голосні читання, перегляди книг з казковими героями, та виготовлення яскравих закладок для книг 




  До Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці філії с.Біловарці було проведено цикл заходів;"Кращий читач" та голосні читання "Ми любимо читати".    Під часТижня дитячоЇ книги працівники бібліотек намагаються виховати у підростаючого покоління любов до  читання,зробити його духовною потребою юних на все життя. І все це з однією метою - залучити якомога більше дітей до книги, до проведення свого вільного часу в бібліотеці.



Екскурсія до бібліотеки філії с.Нижня Апша у тиждень дитячого читання

.