«Поезія -  музика душі  », за такою назвою з працівниками БК с.Ганичі провели у бібліотеці огляд творчості поетеси Ю. Драгун. Зав бібліотекою розповіла користувачам, що вірші Юлії Драгун – прозорі, мелодійні, барвисто привабливі захоплюють не тільки читачів, але і композиторів. Результатом цих захоплень став збірник пісень «Посміхайтесь добрі люди».
    Ю. Драгун щиро і щедро  дарує своїм читачам скарби своєї душі, люблячого серця. В одному з віршів Ю. Драгун зізнається : «Я пісню й собі заспіваю і покличу до себе дітей».
Діти дійсно відчувають  справжню любов до них і переконані в тому , що з радістю прочитають нову книжку.



  Н.В.Фіцай розповіла що в 2009 році вийшла її перша книга віршів та оповідань «Хто раніше встає», а книжка «Горнятко доброти» удостоєна на 6-тій Київській міжнародній книжковій виставці диплома 3-го ступеня у номінації «Світ дитинства». Тетяна Миколаївна  Бердар  доповнила, що у 2011 році презентовано юним читачам третю книжку «Зернятка мудрості» вартий уваги її внесок у дитячу драматургію. Це – книга казок – пєс і сценок та пєси за мотивами закарпатських вечорниць для дітей та юнацтва «Веселіться верховинці».

Зав. філією.: Фіцай М. І.

Бібліотека села Ганичі бере активну  участь у проведенні тижня  дитячого читання . У проведенні  масових заходів бібліотека співпрацює з клубними працівниками . Заздалегідь оформила тематичну полицю  «Твій друг книга».
                         




М. і. Фіцай  розповіла  присутнім  про  значення  книги  у  житті  кожної  людини скільки дивовижних  таємниць,  геніальних  відкриттів   умістилося  в  книгах, що знаходиться  на  книжкових   полицях  бібліотеках. І як ви  знаєте  вони  люблять  щоб  їх  читати,  бо  книги  мудрі  вчителі.  Вони  навчають  творити  добро,  любити  людей, гідно  поводитися.